top of page

VISITA NOCTURNA GENERAL

01 - L’Ull del Montsec (visita guiada):

Es tracta d'un planetari multimèdia digital amb una cúpula mòbil de 12 de metres de diàmetre, on es realitza el passi del nou espectacle “Voyager” que ens permetrà conèixer la història d’aquestes conegudes sondes espacials i veure les seves descobertes més importants.

 

Es completa la sessió amb l'explicació del cel de la nit i l'obertura de la cúpula per tal d'observar el cel real i identificar alguns dels objectes més destacats de la nit amb l'ajuda d'un monitor especialitzat.

 

 

 02 - El Parc de Telescopis (visita guiada):

 

És l’espai d’observació del Parc Astronòmic del Montsec on els visitants podran conèixer els diversos instruments que hi ha, i si el temps ho permet, observar alguns dels objectes més destacats d’aquella nit: la Lluna, els planetes, nebuloses... poden ser alguns dels objectius.

 

 

 03 - Exposició d’astronomia i Sala Starlight (visita lliure):

L'Edifici Central del Parc Astronòmic del Montsec acull una exposició permanent que engloba els diversos àmbits destacats de l'Astronòmic, tracta l'astronomia i les ciències de l'espai en la Sala de l'Univers i també dedica un espai a la protecció del medi nocturn contra la contaminació lumínica a la Sala Starlight.

bottom of page