VISITA DIÜRNA FAMILIAR

01 - L’Ull del Montsec (visita guiada):

Es tracta d’un planetari multimèdia digital amb una cúpula mòbil de 12 metres de diàmetre, on es projecta un espectacle audiovisual. En aquests moments es pot visualitzar l’espectacle “Lucia. El secret dels estels fugaços” en 3D, on en Vladimir i en James viuen una nova aventura a bord del Polaris i ens ajuden a descubrir de que estan fets els asteroides, els cometes i els estels fugaços. Es completa la sessió amb l'explicació del cel de la nit amb l'ajuda d'un monitor especialitzat.

 

02 - Descobrim el sol (visita guiada):

 

Saps de quin color és el Sol? Com n'és de gran? T'agradaria escoltar la seva música? Aquestes i altres preguntes les experimentarem amb els nostres sentits en aquest taller. De manera que ens atansarem a l’estel que podem observar durant el dia, el Sol.

 

03 - Exposició d’astronomia i Sala Starlight (visita lliure):

 

L'Edifici Central del Centre d'Observació de l'Univers acull una exposició permanent que engloba els diversos àmbits destacats del COU, tracta l'astronomia i les ciències de l'espai en la Sala de l'Univers i també dedica un espai a la protecció del medi nocturn contra la contaminació lumínica a la Sala Starlight.