sessions a la carta

   01 - Observacions A la Carta:

 

Sessió d’observació a les cúpules del Parc de Telescopis del Centre d’Observació de l’Univers. Els objectes que s’observaran i les tècniques que s’utilitzaran es pactaran prèviament entre els sol·licitants i els monitors que conduiran la sessió. Es pot fer un repàs pels planetes visibles en una nit o fer imatges de galàxies o nebuloses, d’entre altres coses. És possible portar instrument propi si és compatible amb els telescopis del Centre i no n’afecta el seu correcte funcionament. Cal concertar la sessió amb antelació. Visita per a grups màxims de 40 persones.

 

   02 - Planetari A la Carta:

 

Sessió de planetari realitzada de forma manual i personalitzada pel director científic del Consorci del Montsec. Els continguts de la sessió es pacten prèviament i poden contenir des d’un viatge per l'Univers a un repàs de les lleis físiques que regeixen al moviment dels estels o bé passar per conèixer el cel d’altres èpoques o d’altres llocs. Cal concertar la visita amb antelació. Visita per grups màxims de 68 persones. 

Esdeveniments especials
El Parc Astronòmic Montsec amplia les visites al públic general a partir del divendres 19 de març
El PAM organitza el congrés online International Conference...
Show More
generalitat.jpg

MENÚ

Parc Astronòmic Montsec  - Centre d'Observació de l'Univers.
Camí del Coll d'Ares, s/n • 25691 Àger (Lleida)  -  Tels. (+34) 973 053 022 / 973 455 246  -  e-mail: info@parcastronomic.cat

 

POLÍTICA DE PRIVACITAT