sessions a la carta

   01 - Observacions A la Carta:

 

Sessió d’observació a les cúpules del Parc de Telescopis del Centre d’Observació de l’Univers. Els objectes que s’observaran i les tècniques que s’utilitzaran es pactaran prèviament entre els sol·licitants i els monitors que conduiran la sessió. Es pot fer un repàs pels planetes visibles en una nit o fer imatges de galàxies o nebuloses, d’entre altres coses. És possible portar instrument propi si es compatible amb els telescopis del Centre i no n’afecta el seu correcte funcionament.Cal concertar la sessió amb antel·lació.Visita per a grups màxim de 40 persones.

 

   02 - Planetari A la Carta:

 

Sessió de planetari realitzada de forma manual i personalitzada pel director científic del Consorci del Montsec. Els continguts de la sessió es pacten prèviament i poden contenir des d’un viatge per l'Univers a un repàs de les lleis físiques que regeixen al moviment dels estels o bé passar per conèixer el cel d’altres èpoques o d’altres llocs. Cal concertar la visita amb antel·lació.Visita per grups màxim de 68 persones. 

Esdeveniments especials
El Parc Astronòmic Montsec ha reobert el dia 12 de juny
El PAM organitza el congrés online International Conference...
Show More
generalitat.jpg

MENÚ

Parc Astronòmic Montsec  - Centre d'Observació de l'Univers.
Camí del Coll d'Ares, s/n • 25691 Àger (Lleida)  -  Tels. (+34) 973 053 022 / 973 455 246  -  e-mail: info@parcastronomic.cat