top of page

El Parc Astronòmic torna a l'activitat el 18 de desembre

Està previst que el PAM torni a l’activitat reprenent les visites, nocturnes i diürnes, de públic en cap de setmana el pròxim divendres 18 de desembre, seguint els trams de desescalada marcats pel PROCICAT i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. L’espai reprèn l’activitat amb l’aplicació de totes les mesures de seguretat i prevenció per la Covid-19. Les visites amb clients particulars es faran al desembre, del 18 al 23 i del 27 al 30, i el gener, del 2 al 4 i del 7 al 10.

D’altra banda, el pròxim dilluns, 21 de desembre, es durà a terme una sessió especial per la conjunció de Júpiter i Saturn, que es veuran extraordinàriament junts en el cel (la darrera vegada fa ja 400 anys). Aquesta activitat tindrà sessió explicativa al planetari i l’observació es farà mitjançant projecció del fenomen com a mesura Covid per evitar el contacte amb els aparells.

Respecte a l’estació de muntanya d’Espot, que dilluns 14 de desembre va obrir les seves instal·lacions per a la pràctica dels esports blancs, aquesta temporada d’hivern 2020 - 2021 seguirà oferint l’activitat de Starlight Espot, on les persones usuàries poden observar l’excepcional cel amb un telescopi catadiòptric de la mà d'Obaga Activitats, entre altres propostes.

Més informació a: www.turismefgc.cat | https://www.parcastronomic.cat

www.espotesqui.cat/hivern/activitats/starlightbottom of page