top of page

El Parc Astronòmic del Montsec acull la 8a edició del Festival d'Astronomia

  • La cita tindrà lloc del 28 d'octubre a l'1 de novembre i té com a objectiu posar l’astronomia a l’abast de tothom

  • Durant les cinc jornades es duran a terme activitats científiques i culturals, com el concert del Cicle de Música Sota les Estrelles amb Mazoni o la passejada geològica a Àger.

El Parc Astronòmic del Montsec acull, del 28 d’octubre a l’1 de novembre, la 8a edició del Festival d’Astronomia del Montsec, al municipi d’Àger. El festival, organitzat en col·laboració amb l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida, el Consell Comarcal de la Noguera, l’Ajuntament d’Àger i el Geoparc Orígens, té com a objectiu fer arribar la ciència a tots els públics i promocionar el Montsec com a destinació d’astroturisme. 

Durant cinc jornades, el públic assistent podrà gaudir de diferents propostes centrades en l’oci, la cultura i la ciència. L’Astronòmic comptarà amb visites diürnes i nocturnes amb activitats especials com concerts, sessions d’observació o narració de contes.

Entre les propostes d’enguany, en destaquen el concert de música sota les Estrelles amb Mazoni “Part d’un tot, Mazoni” al planetari L’Ull del Montsec o la passejada geològica a Àger, per descobrir la geologia de la zona i el seu vincle amb els astres.

El Festival d’Astronomia del Montsec es presenta com una de les propostes estrella de la programació de l’Astronòmic, juntament amb el Cicle de Música Sota les Estrelles, que finalitzarà al mes de desembre.

Més informació i adquisició d’entrades al web www.parcastronomic.cat


bottom of page