top of page

Es presenta el Vi Montsec Astronòmic que promocionarà el Parc Astronòmic Montsec (PAM)


* El CONSELL COMARCAL DE LA NOGUERA i el CELLER MONTSEC, de la Cooperativa Agrícola d'Artesa de Segre, tornaran a realitzar per segon any consecutiu aquesta campanya de promoció turística. * El VI MONTSEC ASTRONÒMIC ES DISTRIBUIRÀ PER TOTA CATALUNYA. Amb la tapa de l'ampolla, els visitants al PAM obtindran un 2x1. El CONSELL COMARCAL DE LA NOGUERA i el CELLER MONTSEC, de la COOPERATIVA AGRÍCOLA D'ARTESA DE SEGRE, realitzaran una campanya de promoció del PARC ASTRONÒMIC MONTSEC a través del nou vi MONTSEC ASTRONÒMIC. "Neix de la idea d'aprofitar un producte tant de la terra com el vi, dotat d'aquesta poderosa capacitat de viatjar i exportar paisatges dins de cada ampolla. El que pensem esdevindrà una excel·lent via de nexe, promocionant el territori d'una manera innovadora", assenyala JAUME GASPÀ, sommelier i director del CELLER MONTSEC. Per la seva banda, CONCEPCIÓ CAÑADELL, presidenta del CONSELL COMARCAL DE LA NOGUERA, comenta que "és molt important vincular els productes del territori, d'un gran valor per la seva singularitat i qualitat, amb els actius més importants de promoció turística com és el PARC ASTRONÒMIC MONTSEC, amb l'objectiu de generar noves oportunitats i sinergia en la tasca d'incrementar el progrés de la comarca i dels seus municipis". L'acte de presentació d'aquesta iniciativa ha tingut lloc al PARC ASTRONÒMIC MONTSEC (PAM) i en el qual també han participat el director científic del PAM, SALVADOR RIBAS, i l'enòleg del Celler Montsec, JORDI PARÍS. ""La cultura del vi i la cultura de mirar el cel es remunten als principis de la civilització. Fins i tot hi ha mites i llegendes de l'antiguitat que vinculen ambdues coses. Ara al Montsec vinculem les dues de nou amb una acció de promoció mútua".", explica RIBAS. La promoció consisteix en l'obsequi d'una entrada gratis al PAM, és a dir un 2x1, presentant la tapa del nou vi MONTSEC ASTRONÒMIC. JAUME GASPÀ explica sobre aquest tema que el vi es distribuirà per tota Catalunya, contribuint al coneixement i promoció del Montsec. També conclou el director del CELLER MONTSEC que el PAM ha estat un factor important per al desenvolupament de la Noguera gràcies a l'increment de nombre de visitants el que es tradueix en un augment de les vendes sigui a través de restaurants o venda directa en establiments.

#notícies

bottom of page