Eclipsi de Lluna en directe (20-21 de Gener de 2019)


El Centre d'Observació de l'Univers i el portal ServiAstro de la Universitat de Barcelona retransmetran en directe l'eclipsi total de Lluna de la nit i matinada del dia 20 al 21 de Gener de 2019. L'eclipsi començarà a les 3.36h de la matinada, ja del dia 21, i acabarà amb les llums del crepuscle i la sortida del Sol. Serà l'únic eclipsi total de Lluna de l'any 2019 i el darrer eclipsi total observable des de Catalunya fins al 2022. El mes de juliol d'enguany en podrem observar un que solament serà parcial. La Universitat de Barcelona amb el seu sistema de retransmissions del portal ServiAstro ha escollit el Centre d'Observació de l'Univers per aquest esdeveniment. De manera que conjuntament s'oferiran les imatges en directe als portals web ServiAstro i del Parc Astronòmic. Accés a la retransmissió: http://www.astromontsec.cat/live/ Accés alternatiu pel portal ServiAstro: http://lluna2019.ub.edu/live/

Crèdit: Eduard Masana

#notícies #esdeveniments

Esdeveniments especials
El Parc Astronòmic Montsec amplia les visites al públic general a partir del divendres 19 de març
El PAM organitza el congrés online International Conference...
Show More
generalitat.jpg

MENÚ

Parc Astronòmic Montsec  - Centre d'Observació de l'Univers.
Camí del Coll d'Ares, s/n • 25691 Àger (Lleida)  -  Tels. (+34) 973 053 022 / 973 455 246  -  e-mail: info@parcastronomic.cat

 

POLÍTICA DE PRIVACITAT