top of page

Programa del 4t Festival d'Astronomia del Montsec


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VENDA D'ENTRADES: www.astromontsec.cat

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

12 d'octubre de 2017

Lloc: Tremp (Epicentre-Centre de Visitants del Pallars Jussà)

20.00 h - Acte i conferència inaugurals “El Son a l’Espai” A càrrec de Dr. Eduard Estivill i la Dra. Elena Aragonés. 21.00 h - Observació astronòmica en remot, Des del Parc de Telescopis del Centre d’Observació de l’Univers (COU)

13 d'octubre de 2017

Lloc: Centre d’Observació de l’Univers (COU)

11.00 h - Visita al COU “Viatgers Galàctics” Recomanada per a públic familiar amb nens i nenes de fins a 12 anys Inclou: sessió de planetari, observació del Sol, taller de coets i activitat de contacontes amb Neus Cavaller Preu: 8 euros (tarifa general) / 7 euros (tarifa reduïda) / menors de 5 anys i membres del Club Super3 gratis (acompanyats d'un adult) Durada de la visita: 3 hores

11.30 i 12.00 h - Visites al COU per a públic general/adult Durada de la visita: 1,5 hores Inclou: sessió de planetari i observació del Sol Preu: 8 euros (tarifa general) / 7 euros (tarifa reduïda) / menors de 5 anys i membres del Club Super3 gratis (acompanyats d'un adult)

16.00 h - Visita al COU “Viatgers Galàctics” Recomanada per a públic familiar amb nens i nenes de fins a 12 anys Durada de la visita: 3 hores Inclou: sessió de planetari, observació del Sol, taller de coets i activitat de contacontes amb Neus Cavaller Preu: 8 euros (tarifa general) / 7 euros (tarifa reduïda) / menors de 5 anys i membres del Club Super3 gratis (acompanyats d'un adult)

16.30 i 17 h - Visites al COU per a públic general/adult Durada de la visita: 1,5 hores Inclou: sessió de planetari i observació del Sol Preu: 8 euros (tarifa general) / 7 euros (tarifa reduïda) / menors de 5 anys i membres del Club Super3 gratis (acompanyats d'un adult)

20.00 h - Visita nocturna especial “El Cel de la Tardor” Inclou: sessió de planetari a l'Ull del Montsec i observació al Parc de Telescopis Durada total: 2 hores Preu: 10,5 euros (tarifa general) / 9 euros (tarifa reduïda) / menors de 5 anys i membres del Club Super3 gratis (acompanyats d'un adult)

21.30 Música sota les Estrelles “He vist volar un estel” Concert de Judit Neddermann, cantautora Inclou: sessió d'observació al Parc de Telescopis i copa de cava amb fruits secs del Montsec Durada total: 2,5 hores Preu: 15 euros

14 d'octubre de 2017

Lloc: Centre d’Observació de l’Univers (COU)

11.00 h - Visita al COU “Viatgers galàctics” Recomanada per a públic familiar amb nens i nenes de fins a 12 anys Durada de la visita: 3 hores Inclou: sessió de planetari, observació del Sol, taller de coets i activitat de contacontes amb Cesc Serrat Preu: 8 euros (tarifa general) / 7 euros (tarifa reduïda) / menors de 5 anys i membres del Club Super3 gratis (acompanyats d'un adult)

11.30 i 12.00 h - Visites al COU per a públic general/adult Durada de la visita: 1,5 hores Inclou: sessió de planetari i observació del Sol Preu: 8 euros (tarifa general) / 7 euros (tarifa reduïda) / menors de 5 anys i membres del Club Super3 gratis (acompanyats d'un adult)

13.00 h – Maridatge de cerveses artesanes del Montsec amb productes de proximitat A càrrec de Cerveses Ponent de Seró Preu: 3 euros – Places limitades a 25 Lloc: aula 3

16.00 h - Observació solar al Parc de Telescopis i activitat “Recórrer el Laberint” (activitats gratuïtes)

17.00 h - Sessió d'experiments científics (activitat gratuïta) A càrrec de Dani Jiménez, presentador del programa Dinàmiks de TV3

Presentació del conte interactiu de la mascota del Parc Astronòmic Montsec “En Bòlid d’excursió pels planetes!” (venda a preu de promoció) Lloc: plaça de l’Harmonia

18.00 h - Berenar (gratuït) Lloc: plaça de l’Harmonia

19.00 h – Concert grup Ksonronda (gratuït) Lloc: plaça de l’Harmonia

20.00 h - Visita nocturna especial “El Cel de la Tardor” Inclou: sessió de planetari a l'Ull del Montsec i observació al Parc de Telescopis Durada total: 2 hores Preu: 10,5 euros (tarifa general) / 9 euros (tarifa reduïda) / menors de 5 anys i membres del Club Super3 gratis (acompanyats d'un adult)

21.30 h - Música sota les Estrelles “Nit de Poemes Dispars” Concert de Xavier Monge Quartet & Viktorija Pilatovic, jazz Inclou: sessió d'observació al Parc de Telescopis i copa de cava amb fruits secs del Montsec Durada total: 2,5 hores Preu: 15 euros

15 d'octubre de 2017 (diumenge)

Lloc: Centre d’Observació de l’Univers (COU)

11.00 h - Visita al COU “Viatgers galàctics” Recomanada per a públic familiar amb nens i nenes de fins a 12 anys Durada de la visita: 3 hores Inclou: sessió de planetari, observació del Sol, taller de coets i activitat de contacontes amb Cesc Serrat Preu: 8 euros (tarifa general) / 7 euros (tarifa reduïda) / menors de 5 anys i membres del Club Super3 gratis (acompanyats d'un adult)

11.30 i 12.00 - Visites al COU per a públic general/adult

Durada de la visita: 1,5 hores Inclou: sessió de planetari i observació del Sol Preu: 8 euros (tarifa general) / 7 euros (tarifa reduïda) / menors de 5 anys i membres del Club Super3 gratis (acompanyats d'un adult)

13.00 h – Maridatge de cerveses artesanes del Montsec amb productes de proximitat A càrrec de Cerveses Ponent de Seró Preu: 3 euros – Places limitades a 25 Lloc: aula 3

Per facilitar l'assistència al Festival, s'han organitzat uns paquets turístics d'una i dos nits durant el cap de setmana del Festival, que a més inclouen altres activitats al Montsec. Informació i venda: www.lleidaitu.com

​​

VENDA D'ENTRADES: www.astromontsec.cat

Compra aquí els paquets turístics organitzats pel Festival

#esdeveniments #notícies

bottom of page