El Consell Comarcal de la Noguera promou el turisme astronòmic a FITUR


Un any més el Consell Comarcal de la Noguera ha estat present a la 37a fira de turisme FITUR a Madrid, del 18 al 22 de gener, promocionant i donant a conèixer tota l’oferta turística de la comarca de la Noguera, tant de turisme astronòmic, actiu i cultural, entre d’altres, posant a disposició dels visitants els catàlegs de productes turístics de la marca Montsec, que també inclouen totes les empreses relacionades amb el sector. En el marc de la fira internacional FITUR s’han presentat diverses novetats turístiques, com són: el nou paquet turístic MICE anomenat «Empresa i Estrelles», que té com a finalitat aplicar els reptes de l’astronomia als objectius de l’empresa en qüestió. També s’ha presentat el nou producte «l’Autocar a les Estrelles», que començarà a funcionar el primer divendres de cada mes a partir del mes de març amb sortides des de Barcelona. I la darrera de les novetats presentades ha estat la Guia per Tematitzar Establiments d’Astroturisme. Durant el transcurs de la fira, els responsables del Consell Comarcal han mantingut una reunió amb directius de Renfe, per tal de crear un nou producte lligat al tren que podria anomenar-se «En AVE al Cielo del Montsec: el Tren a las Estrellas».

#notícies

Esdeveniments especials
El Parc Astronòmic torna a l'activitat wl 18 de desembre
El PAM organitza el congrés online International Conference...
Show More
generalitat.jpg

MENÚ

Parc Astronòmic Montsec  - Centre d'Observació de l'Univers.
Camí del Coll d'Ares, s/n • 25691 Àger (Lleida)  -  Tels. (+34) 973 053 022 / 973 455 246  -  e-mail: info@parcastronomic.cat

 

POLÍTICA DE PRIVACITAT