top of page

El Parc Astronòmic Montsec es promociona a TV3


El Parc Astronòmic Montsec ha iniciat una nova campanya de promoció adreçada al públic català a través de TV3 amb la gravació i emissió d’un espot publicitari.

Destaca que el cel del Montsec és un dels millors cels del món i el millor de Catalunya per contemplar els estels segons la certificació atorgada com a destinació turística i reserva Starlight avalada per la UNESCO, i que el Parc Astronòmic Montsec és l'equipament que permet al visitant poder gaudir-ne a través de les visites guiades que s'hi realitzen.

L'espot s'emet de dilluns a divendres durant Els Matins de TV3, al vespre al Club Súper 3 durant l'emissió del Tom i Jerry, i al Canal 33 durant la retransmissió de La Riera. També els dissabtes i diumenges al matí al Club Súper 3 coincidint amb els dibuixos animats.

L'objectiu de la campanya és augmentar el nombre de visitants que l'any passat va arribar als 27.000, la xifra més alta des que el Parc Astronòmic Montsec funciona.

Seguint en aquesta línia el Parc Astronòmic Montsec, amb la seva mascota en Bòlid, un any més ha estat convidat a participar a la Festa dels Súpers, que se celebrarà al mes d'octubre.

#esdeveniments #notícies

bottom of page