top of page

El dia 5 de desembre, enlairament de coets a escala al PAM


El pròxim dissabte 5 de desembre a les 17 h tindrà lloc al Centre d'Observació de l'Univers (COU) del Parc Astronòmic Montsec (PAM), l'activitat gratuïtat d'enlairament de coets a escala rèplica dels coets més utilitzats per l'Agència Espacial Europea, com els coets Ariane.

El Parc Astronòmic Montsec ha estat seleccionat per realitzar aquest enlairament de coets per l'Agència Espacial Europea. Un dels coets portarà cap a l'espai un convidat molt especial que serà presentat durant l'activitat.

Els coets rèplica tenen una llargada d'uns 130 centímetres i es propulsen amb un motors químics que emulen els motors dels coets reals i que mitjançant un sistema d'encesa a distància poden enlairar-se fins més enllà de 200 metres sobre el nivell del terra.

L'encarregat dels llançaments serà el Dr. Holger Voss, investigador de l'Institut de Ciències del Cosmos de la Universitat de Barcelona, expert en fabricació i enlairament de coets rèplica.

#notícies

bottom of page