El dia 5 de desembre, enlairament de coets a escala al PAM


El pròxim dissabte 5 de desembre a les 17 h tindrà lloc al Centre d'Observació de l'Univers (COU) del Parc Astronòmic Montsec (PAM), l'activitat gratuïtat d'enlairament de coets a escala rèplica dels coets més utilitzats per l'Agència Espacial Europea, com els coets Ariane.

El Parc Astronòmic Montsec ha estat seleccionat per realitzar aquest enlairament de coets per l'Agència Espacial Europea. Un dels coets portarà cap a l'espai un convidat molt especial que serà presentat durant l'activitat.

Els coets rèplica tenen una llargada d'uns 130 centímetres i es propulsen amb un motors químics que emulen els motors dels coets reals i que mitjançant un sistema d'encesa a distància poden enlairar-se fins més enllà de 200 metres sobre el nivell del terra.

L'encarregat dels llançaments serà el Dr. Holger Voss, investigador de l'Institut de Ciències del Cosmos de la Universitat de Barcelona, expert en fabricació i enlairament de coets rèplica.

#notícies

Esdeveniments especials
El Parc Astronòmic Montsec amplia les visites al públic general a partir del divendres 19 de març
El PAM organitza el congrés online International Conference...
Show More
generalitat.jpg

MENÚ

Parc Astronòmic Montsec  - Centre d'Observació de l'Univers.
Camí del Coll d'Ares, s/n • 25691 Àger (Lleida)  -  Tels. (+34) 973 053 022 / 973 455 246  -  e-mail: info@parcastronomic.cat

 

POLÍTICA DE PRIVACITAT