top of page

10 bloguers de turisme i viajes d'arreu del món visiten el Montsec


Del 30 d'abril al 2 de maig, Lloret de Mar va ser l'escenari escollit per acollir el congrés TBEX Costa Brava Catalunya, l'edició europea del principal congrés mundial de bloguers de viatges i turisme, en què van participar més de 600 bloguers de 39 països diferents, per debatre sobre la influència dels blogs i les xarxes socials en el món del turisme.

Amb l'objectiu de treure el màxim rendiment d'aquesta acció per a la destinació Catalunya, durant els dies anteriors i posteriors del congrés s'han organitzat diferents blogtrips i excursions de descoberta per a alguns dels bloguers internacionals més importants del món del turisme i dels viatges, amb l’objectiu que puguin conèixer el nostre territori i després puguin promocionar-lo a través dels seus blogs, esdevenint així importants prescriptors de l’oferta turística que ofereixen les nostres destinacions.

El 4 de maig, 10 bloguers de viatges d'arreu del món especialitzats en natura i aventura van visitar el Montsec, amb un programa coordinat pel Consell Comarcal de la Noguera conjuntament amb el Patronat de Turisme de les Terres de Lleida, on van poder gaudir de l'espectacularitat del congost de Mont-rebei i del cel del Montsec, que compta amb la certificació de Destinació Turística Starligth, i està avalat per la UNESCO com un dels millors cels del món per l'observació dels estels, a través de la visita al Parc Astronòmic Montsec. També van degustar els productes autòctons del territori.

bloguersmontsec2015.jpg

IMG-20150504-WA0008.jpg

#notícies

bottom of page