La revista Sport&Travel de Singapur i Hong Kong promocionarà les experiències turístiques del Mo


Properament la revista Sport & Travel de Singapur i Hon Kong, especialitzada en turisme actiu, d'interior, d'esquí, enogastronomia i cultura, dedicarà un especial a Catalunya en el qual també donarà a conèixer al seu mercat asiàtic les activitats de turisme actiu que es poden gaudir al Montsec i a algunes comarques del Pirineu lleidatà, combinades amb visites d’interès cultural i gastronòmic.

El dia 20 de març dos periodistes d'aquesta publicació van visitar el Montsec per experimentar personalment l'oferta turística de la zona: van començar la jornada amb l'excursió en vaixell turístic (aqua-bus) a l'embassament de Canelles, que els va portar fins al punt d'inici per fer la ruta de senderisme del congost de Mont-rebei, van volar amb parapent a la Vall d'Àger i finalment van viure l'experiència de gaudir del millor cel de Catalunya i un dels millors del món amb la visita al Centre d'Observació de l'Univers, enguany amb la novetat del planetari Open 3D, únic al món.

El Consell Comarcal de la Noguera va organitzar aquesta visita per col·laborar amb l'Agència Catalana de Turisme i el Patronat de Turisme de les Terres de Lleida que han programat aquest presstrip a Catalunya (viatge de periodistes) per a la revista Sport & Travel de Singapur i Hon Kong en coordinació amb el Centre de Promoció Turística a Singapur.

Anteriorment, aquesta revista ja havia dedicat un reprortatge a l'escalada a les terres de Lleida, inclòs el Montsec.

Trobareu informació de Sport&Travel de Singapur i Hong kong als següents enllaços: http://sportsandtravelonline.com - http://www.sportsandtravel.com.hk/

#notícies

Esdeveniments especials
El Parc Astronòmic Montsec amplia les visites al públic general a partir del divendres 19 de març
El PAM organitza el congrés online International Conference...
Show More
generalitat.jpg

MENÚ

Parc Astronòmic Montsec  - Centre d'Observació de l'Univers.
Camí del Coll d'Ares, s/n • 25691 Àger (Lleida)  -  Tels. (+34) 973 053 022 / 973 455 246  -  e-mail: info@parcastronomic.cat

 

POLÍTICA DE PRIVACITAT