El 1r. Festival d'Astronomia omple el Montsec


El 1r Festival d'Astronomia del Montsec,celebrat entre els dies 16 i 19 d'octubre passat,ha constituït un esdeveniment singular i especial que ha tingut un èxit espectacular tant per l'assistència de públic com pel nivell d'activitats desenvolupades.

El públic assistent va esgotar totes les localitats de les activitats programades, especialment les dels concerts de “Música sota les Estrelles”, de l'obra de teatre “Galileo Galilei”, dels “Viatgers Galàctics” i les de l'actuació dels experiments científics d'en Dani Jiménez.

L'afluència de públic va sobrepassar les previsions de l'organització, la qual lamenta no haver pogut donar satisfacció a la gran quantitat de peticions que no es van poder atendre per manca d'espai.

El tipus de públic que va assistir al Festival va ser familiar i de petits grups d'amics. Un fet molt important i a destacar es que més de la meitat dels assistents procedia de fora de les comarques de Lleida (majoritàriament de les comarques de Barcelona i Girona) i que van pernoctar, menjar i fer altres activitats en els establiments i empreses turístiques del Montsec.

#notícies

Esdeveniments especials
El Parc Astronòmic Montsec amplia les visites al públic general a partir del divendres 19 de març
El PAM organitza el congrés online International Conference...
Show More
generalitat.jpg

MENÚ

Parc Astronòmic Montsec  - Centre d'Observació de l'Univers.
Camí del Coll d'Ares, s/n • 25691 Àger (Lleida)  -  Tels. (+34) 973 053 022 / 973 455 246  -  e-mail: info@parcastronomic.cat

 

POLÍTICA DE PRIVACITAT