top of page
fondo paginas.jpg
Group10pixCOLOR-3p2bbbvV2.png
silueta2023.png
cartell Festival 2023 web.jpg

L'excepcional cel del Montsec i l'aposta per convertir-lo en un element de desenvolupament turístic van fer que des de l'any 2013 hagi estat reconegut internacionalment com un dels millors cels del món per a l'observació astronòmica i per al gaudir de la llum de les estrelles. El programa "Home i Biosfera" (MaB) de la UNESCO va certificar el cel del Montsec com a Destinació Turística i Reserva Starlight, acreditació que va ser renovada l'any 2017 i l'any 2022.


El Parc Astronòmic del Montsec és el pilar bàsic de la recerca, formació i divulgació de l'astronomia a Catalunya. L'Astronòmic organitza el 9è Festival d'Astronomia del Montsec amb la finalitat d'apropar la ciència a grans i petits com una nova forma de turisme: el Turisme de les Estrelles.


Enguany commemorem el centenari del naixement de Joan Oró, el gran impulsor del projecte del Parc Astronòmic del Montsec. La Generalitat de Catalunya ha declarat l'any 2023, Any Joan Oró. Per aquest motiu el Festival d'Astronomia 2023 va dedicat especialment a un referent científic català i que va ser determinant perquè el nostre projecte fos una realitat.

Us convidem a gaudir d'aquesta experiència, on es combinen ciència i turisme, amb activitats dirigides a totes les edats: tallers, experiments, visites guiades, concerts, entre d'altres, sota l'espectacular cel del Montsec.


Us hi esperem!

9è FESTIVAL D'ASTRONOMIA DEL MONTSEC 2023

bottom of page